"КОМУС"
 
ПОЛУФИНАЛЫ
МаксимуМ-ESPA HK 3:0 (25:23;25:14;25:23)П
НТМ-АБАТ-Сервис 3:1 (20:25;25:18;25:18;25:15)П
 
ИГРА ЗА 3 МЕСТО
 
ФИНАЛ
НТМ-МаксимуМ 3:0 (25:21;25:10;25:23)П